Áprilisi akció

2022. április 30-ig minden Safe Laser 1800 mellé ajándékot adunk.

Ajándék Safe Laser 1800 vásárlása esetén:

  • 1db Safe Laser 150 készülék (értéke: 249.000 Ft)

Ajándék Safe Laser 1800 vásárlása esetén:

Ajándék Safe Laser 500 Infra vagy Safe Laser 580Duo vásárlása esetén:

  • 1db Safe Laser Gél vagy 1db Száloptika (értéke: 19.500 Ft – 24.130 Ft)

Az ajándékokról bővebben:

Dr. Csomai Zita

Daganatos betegségek gyógyítása

A daganatos megbetegedések kiegészítő kezelései holisztikus szemlélettel: testi, lelki és energetikai terápiákkal az immunrendszer helyreállításáért.

 

Hazánkban a második leggyakoribb halálok a daganatos, rosszindulatú betegség. Az orvosi, nyugati kezeléseknek célja a daganat elpusztítása, mindegy, hogy milyen áron. Ezzel szemben a természetgyógyászati kezelések célja a szervezet és az immunrendszer megerősítése, a test energetikájának helyreállítása, a lelki traumák és a stressz oldása. Ugyan egészen más szinten működik a kettő, mégis, vagy épp ezért, nagyon jól megférnek egymás mellett, és e két szemlélet együttes alkalmazásával segíthetünk minden érintettnek a lelki felépülés és egészség útjára lépni.

Dr. Csomai Zita orvosként és természetgyógyászként több mint húsz év szakmai tapasztalatát és tudását adja át mindazoknak, akik személyesen vagy közvetetten érintettek a daganatos betegségek valamelyikében. A szerző a tőle megszokott holisztikus szemlélettel közelíti meg a daganatos betegségek megelőzésének, kiegészítő kezelésének lehetőségét, figyelembe véve a testi, lelki és energetikai oldalt, ámde minden esetben szem előtt tartva az orvosi véleményt is.

Természetgyógyászati módszerekkel az orvosi kezelések előtt, alatt és után a beteget mind fizikailag, lelkileg és energetikailag is erősíteni lehet. Hiszen ezek a szelíd gyógymódok számtalan esetben képesek tovább növelni a kezelések hatékonyságát, mind a megelőzésben, mind a tünetek, mellékhatások csökkentésében vagy akár a rehabilitációban.

 

Amit a könyv kínál:
A daganatos betegségek kialakulásának holisztikus szemlélete: a fizikai, testi okok felkutatása, a lelki okok megismerése, az energetikai okok feltérképezése

Dr. Csomai Zita

Gyerekbajok ​természetes gyógymódjai című könyve

Kisgyermekes családok gyakran találkoznak olyan gyerek-bajokkal, amiket vala­mi­lyen módon kezelni kell, de a gyermek annyira nem beteg, hogy azonnal orvoshoz kellene vinni. Előfordulnak vissza-visszatérő betegségek, melyek orvosi kezelése az adott pillanatban eredményes, de aztán gyorsan visszatérnek, kiújulnak.

 

Ezekben az állapotokban rengeteget segítenek a természetes gyógymódok, melyeket időben és szakszerűen alkalmazva sokszor meg is oldják a problémát. Minden fejezet végén megtalálhatók azok a jelek, tünetek, amik súlyosabb állapotra utalnak, amivel feltét­lenül orvoshoz kell fordulni.

A könyvben szereplő módszerek, gyógymódok alkalmazása egyszerű és hatásos. Ez a könyv nem egy lexikon, ami tényeket közöl, hanem egy gyakorlati kézikönyv. Bármikor kinyithatjuk és segítségül hívhatjuk, ha tanácstalanok vagyunk egy be­tegség, egy probléma kapcsán. A könyvben szereplő gyógymódokat bátran és eredménye­sen alkalmazhatjuk gyermekek kezelésében.

Dr. Csomai Zita

Babaelsősegély című könyve

Kisgyermekes szülők gyakran találkoznak vélt vagy valós vészhelyzetekkel, hiszen a kis felfedezők útja gyakran göröngyös. Ezekben a helyzetekben nagyon sok múlik azon, hogy felismerjük, valóban vészhelyzet van-e.

 

Rendkívül fontos az is, ne essünk pánikba, pontosan tudjuk, mit kell tenni és ezt legyünk is képesek megtenni. Természetesen a szülőkön túl a nagyszülők, a gyermekekkel foglalkozó felnőttek is kerülhetnek olyan helyzetbe, amikor gyorsan, határozottan kell cselekedni egy-egy baleset vagy betegség kapcsán.

 

A Baba-elsősegély könyv célja, hogy megismertessen az esetleges veszélyforrásokkal, a gyakori baba- és gyermekbalesetekkel, azok megelőzésétől a szakszerű elsősegélynyújtásig, mellyel baleset vagy vészhelyzet esetén nagyobb magabiztossággal, higgadtan, azonnali segítséget nyújthatnak a sérült vagy beteg kisgyermeknek. A leírásokat a számtalan fotó teszi egyértelművé, szemléletessé. Ez a könyv abban is támpontot ad, hogy melyek azok az állapotok, helyzetek, amikor haladéktalanul orvoshoz kell fordulni. Ezáltal az olvasó bátrabban és eredményesebben oldhat meg veszélyes vagy veszélyesnek tűnő helyzetet, akár életet is menthet.

Oshadhi balzsam

Ízületi balzsam 10 ml

Egyszerre regenerálja az ízületeket, gyulladáscsökkentő, izomlazító és fájdalomcsillapító hatású. A 100% -os tisztaságú illóolajok, az ápoló növényi olajok keveréke táplálja a bőrt, nem tömíti el a pórusokat, könnyen felszívódik. A problémás területen óvatosan masszírozza a bőrébe a balzsamot.

 

Összetevők: eukaliptusz, rozmaring, boróka, fekete bors, borsikafű, borsmenta, ravintsara, kúszó fajdbogyó, körömvirág-, argán-, kókusz és jojoba növényi olajban

Oshadhi csomag

LIGHT AIR száraz diffúzor + Citrom Bio illóolaj

Tartalma:

1. Light Air diffúzor
A természetes illóolajokat melegítés nélkül porlasztja a levegőbe, így a terápiás hatást magasabb szinten érhetjük el. A csomagolásban még két plusz párnácska található. A diffúzor USB tápegységgel és 2 db elemmel is működik. Biztonságosan használható felügyelet nélkül is a helyiségben. A Light Air Diffúzor egyaránt alkalmas otthoni és munkahelyi használatra.

 

Használata: Az illóolajat a diffúzorban található párnára csöppentse. A párna alatt lévő kis ventillátor hajtja az illóolajat a légtérbe. Kb. 10-15 m2-es helyiség illatosítására alkalmas.

 

 

2. Citrom bio illóolaj 5 ml (Citrus limonum) 

Baktérium- és vírusölő, fertőtlenítő, a levegőt is fertőtleníti,  immunerősítő, energizál, frissít, segíti a koncentrációt. Mellékhatás: a bőrre fényérzékenyítő hatással van, ezért a bőrön való alkalmazása után kerülni kell a napfényt legalább 10-12 órán keresztül.

Használata: Diffúzorba cseppentve porlasszuk a levegőbe vagy az üvegből szagoljuk a terápiás illóolajat.

 

Származási hely: Olaszország

Termesztése: c.org. (ellenőrzött bio termesztésből származó)

Összetevők: limonén, béta-pinén, gamma-Terpinene

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza