CSAK TERMÉSZETESEN...

Kiegészítő terápiás termékek

Az alábbiakban ismertetett termékek viszonteladójaként támogatjuk az egészségmegőrzést és a prevenciót.

A Cellvitál Kft. a Safe Laser készülékek hivatalos viszonteladója. Cégünk ezen felül egyéb kiegészítő terápiás lehetőségeket is kínál, hiszen elhivatottak vagyunk az egészségmegőrzési és prevenciós termékek iránt.


Célunk, hogy pácienseink gyógyszerek nélkül is egy minőségibb és fájdalommentes életet tudjanak élni.

Oshadhi termékek

Természetes alapanyagú illóolajok és aromaterápiás termékek, amelyek a lehető legmagasabb színvonalon, megbízható alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak szintetikus alapanyagokat, parabéneket és génmódosított növényeket.

Az összetevők BIO minősítéssel rendelkenek, a termékek csak természetes illatanyagokat, színezéket vagy tartósítószereket tartalmaznak.

Az Oshadhi alapítója Dr. Malte Hozzel az aromaterápia területének híres kezelőorvosa és oktatója több mint 50 éve, az 1970-es években kezdte el munkásságát az illóolajokkal.

Az Oshadi cég filozófiájának alapját a tisztaság, a természetesség és az egyszerűség adja. A 30 éves múlttal rendelkező cég legfontosabb mozgatórugója az ÉLETÖRÖM.

A forgalmazott termékek listáját és azok árait az alábbi linken tölthetik le.

Rain termékek

A SOUL egy 60ml-es táplálékkiegészítő, melyet a tudomány és a természet hozott létre. Olajakat sajtolunk ki olyan szupermagvakból, mint a fekete kömény, málna és chardonnay szőlő, hogy egy jól együttműködő, iható készítményt hozzunk létre, mely felümúl minden meglévő táplálékkiegészítőt.

 

A SOUL-t táplálkozásgenetikai szempontok szerint alkottuk meg, ami több és hatékonyabb genetikai anyagcserét eredményez. Minden tasak SOUL gazdag antioxidánsokban, gyulladáscsökkentőkben, és immunnövelő tápanyagokban. Ez a jótékony hatásegyüttes segít a testednek, hogy a lehető legjobban érezze magát, teljesítsen és küzdjön. Fiatalnak, élettelinek és végtelenül energikusnak fogod érezni magad.csökkenti a gyulladástsejt és izomszintenharcol a romboló szabadgyökökkel,miközben a testedet védisejtszintennöveli a természetes energiátcsökkenti a felépülési időtsegít, hogy feltöltve érezd magad, és új erőre kapj.

 

A termékek áráról és elérhetőségéről érdeklődjön telefonon vagy emailben!

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza